Kids codes (e-boek)

Op voorraad
Ean :
9789090316468
Afgeprijsd € 6,25 Consumentenprijs € 6,50
Dit pdf-boekje bevat voorbeelden van HTML-, CSS- en JavaScript-coderingen. Dit zijn coderingen die vaak worden toegepast bij het maken van websites maar ook als basis dienen bij het maken van webapps.
Links
Goede ICT-vaardigheden worden steeds belangrijker. Door de toegankelijke opzet van dit document (pdf-boekje) kunnen juffen, meesters, docenten en activiteitenbegeleiders met voldoende kennis van HTML, CSS en JavaScript, kinderen vanaf 10 jaar bijstaan bij hun eerste aanzet tot het verwerven van programmeervaardigheden, waardoor zij stap voor stap vertrouwd raken met het gebruik van pure programmeercodes. En op den duur zelf leuke webpagina’s en websites kunnen maken en uiteindelijk ook leuke webapps.

 Bevat Uitleg over de betekenis van diverse begrippen en afkortingen bij het gebruik van HTML-, CSS- en JavaScript-coderingen. HTML-coderingen voor webpagina, content, koppen, paragrafen, regels, commentaarregels, tabel, hyperlinks, anchors, afbeeldingen,
video’s en koppelingen met social media. CSS-coderingen voor webpagina- en tekstkleur, lettertypen, tekstgrootte, tekst centreren, id-, class- en inline style. JavaScript-coderingen voor het weergeven van tekst, waarden toekennen aan variabelen en objecten, gegevens invoeren, events, functies, timerfuncties, id’s en opmaakeigenschappen voor het creëren van interactieve webpagina’s.

Verder zijn er voorbeelden van webpagina’s, oefeningen en coderingssjablonen die gedownload kunnen worden. Tot slot wordt beschreven hoe een webpagina, 
website of webapp gedeeld kan worden.
 Over mij
Als ICT-adviseur, Trainer en Tech liefhebber, heb ik in de afgelopen jaren regelmatig schillende websites gemaakt met pure HTML-, CSS-, en JavaScript-coderingen. In dit document bundel ik een deel van de elementaire HTML-, CSS- en JavaScript-coderingen die toegepast kunnen worden bij het maken van webpagina’s, websites en webapps.
Meer informatie
Isbn 9789090316468
Titel Kids codes (e-boek)
Subtitel Programmeren voor het Web
Auteurs Rudolf Arlaud, , ,
Product type eBoek
Uitgeverij Diensten2000X
Imprint Diensten2000X
Uitgifte datum 2019-12-09
Nur code 241
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 56.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kids codes (e-boek)