Geen bereik (e-boek)

Op voorraad
Ean :
9789000341382
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99
Links

De waanzinnige opkomst en de spectaculaire val van BlackBerry

In 2009 was de helft van de smartphonemarkt in het bezit van BlackBerry. Vandaag de dag is dat nog maar 1 procent. Wat ging er mis?

Geen bereik is het verbazingwekkende verhaal van een bedrijf dat eerst alle wereldwijde giganten had omver geduwd, voordat het zelf binnen korte tijd bezweek aan de meedogenloze concurrentie uit Silicon Valley, door toedoen van bedrijven als Apple en Google. Door gesprekken met de belangrijkste spelers, senior executives, directeuren en concurrenten beschrijft Geen bereik de opmerkelijke opkomst en duizelingwekkende val van een multinational die ooit begon als een kleine startup boven een bagelwinkeltje in Ontario.

De bekende journalisten Jacquie McNish en Sean Silcoff hebben een meeslepend, spannend en uitermate vermakelijk verhaal geschreven rondom een van de meest boeiende bedrijven van deze eeuw.

Jacquie McNish en Sean Silcoff zijn twee zeer bekende businessjournalisten uit Canada. Ze staan bekend om hun onthullende verhalen over de grootste bedrijven van de afgelopen 25 jaar. McNish schrijft voor de Wall Street Journal en won zes grote prijzen voor haar baanbrekende onderzoeken. Silcoff schrijft voor Globe and Mail en is een auteur met vele prijzen op zijn naam, zoals de National Newspaper Award.

Meer informatie
Isbn 9789000341382
Titel Geen bereik (e-boek)
Subtitel over de buitengewone opkomst en spectaculaire val van BlackBerry
Auteurs Jacquie McNish, Sean Silcoff, ,
Product type eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2015-06-30
Nur code 801
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 327.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Geen bereik (e-boek)