Het boek van vergeving (e-boek)

Op voorraad
Ean :
9789000314805
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99
Links

Hoe vergeef je degene die jou iets heeft aangedaan? Hoe heel je wat je een ander hebt aangedaan? Hoe vraag je om vergiffenis en hoe vergeef je uiteindelijk jezelf? 

Vragen waar geen betere leidsman voor is dan Desmond Tutu, voorzitter van de Zuid-Afrikaanse Waarheids- en Verzoeningscommissie en winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede. 

Tutu schreef dit boek samen met zijn dochter Mpho Tutu. Zij schetsen een viervoudig pad waarin je tot vergeving kunt komen. In deze vier stappen zul je moeten toegeven wat je verkeerd hebt gedaan en zul je het verhaal van je eigen pijn of die van de ander ten volle moeten uitspreken. 

Bisschop Desmond Tutu was voorzitter van de Waarheids- en Verzoeningscommissie in Zuid-Afrika. In 1984 kreeg hij de Nobelprijs voor de Vrede voor zijn inspanningen in de strijd tegen apartheid. Hij was ook de eerste zwarte aartsbisschop van de Anglicaanse Kerk in Zuid-Afrika.

Zijn dochter Mpho Tutu, priester van de Anglicaanse Kerk, is de oprichtster van het Tutu Institute for Prayer and Pilgrimage.

Meer informatie
Isbn 9789000314805
Titel Het boek van vergeving (e-boek)
Subtitel het viervoudig pad naar heling van onszelf en onze wereld
Auteurs Desmond Tutu, Mpho A. Tutu
Product type eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2014-03-14
Nur code 770
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 240.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Het boek van vergeving (e-boek)